Culinair
Verfijnd tafelen
Onze keuken
Onze keuken
Heerlijk vers
Lokaal
Chef-kok Mattias, gediplomeerd kok en zelf zoon van een kok, heeft een passie voor lekker eten. Hij kiest zijn ingrediƫnten zorgvuldig uit bij lokale leveranciers, met wie hij een nauwe en duurzame samenwerking heeft opgebouwd.
Komen eten
Passie op je bord
Kasteel van Moerkerke is niet alleen een unieke locatie voor elk feest, het is de uitgelezen plek om te genieten van gastronomische gerechten van eigen bodem. Thema-avonden, speciale gelegenheden of een zondags menu, iedereen is welkom om mee aan te schuiven aan tafel!
Impressie
Ter plaatse
In eigen keuken bereid
Mattias, Nick en Vince vormen het vaste keukenteam van Kasteel van Moerkerke. Alles wordt ter plaatse in eigen keuken bereid. Samen met de andere medewerkers staan ze voor een geoliede machine die het beste van zichzelf geeft, elke keer opnieuw.
Lokaal
Heerlijk vers
In de keuken van Kasteel van Moerkerke wordt uitsluitend gewerkt met dagverse en seizoensgebonden kwaliteitsproducten. Het keukenteam tovert de heerlijkste gerechten op tafel, met oog voor detail en met passie voor het vak.