Culinair

Verfijnd tafelen

Onze keuken

Het Kasteel van Moerkerke staat in de ruime regio gekend voor zijn zeer verfijnde keuken.
Gastheer en chef-kok Mattias staat elke dag met liefde voor het vak achter het fornuis, bijgestaan door een professioneel keukenteam.

Onze keuken

Het Kasteel van Moerkerke staat in de ruime regio gekend voor zijn zeer verfijnde keuken.
Gastheer en chef-kok Mattias staat elke dag met liefde voor het vak achter het fornuis, bijgestaan door een professioneel keukenteam.

Lokaal

Chef-kok Mattias, gediplomeerd kok en zelf zoon van een kok, heeft een passie voor lekker eten. Hij kiest zijn ingrediƫnten zorgvuldig uit bij lokale leveranciers, met wie hij een nauwe en duurzame samenwerking heeft opgebouwd.

Passie op je bord

Kasteel van Moerkerke is niet alleen een unieke locatie voor elk feest, het is de uitgelezen plek om te genieten van gastronomische gerechten van eigen bodem. Thema-avonden, speciale gelegenheden of een zondags menu, iedereen is welkom om mee aan te schuiven aan tafel!

Bekijk de restaurantbrochure

In eigen keuken bereid

Mattias, Nick en Vince vormen het vaste keukenteam van Kasteel van Moerkerke. Alles wordt ter plaatse in eigen keuken bereid. Samen met de andere medewerkers staan ze voor een geoliede machine die het beste van zichzelf geeft, elke keer opnieuw.

Heerlijk vers

In de keuken van Kasteel van Moerkerke wordt uitsluitend gewerkt met dagverse en seizoensgebonden kwaliteitsproducten. Het keukenteam tovert de heerlijkste gerechten op tafel, met oog voor detail en met passie voor het vak.

Kom je ook proeven?
Contacteer ons