Over ons

Een eerste kennismaking

Over ons

Of het nu gaat om een groots huwelijksfeest, een besloten verjaardagsdiner of een gezellige babyborrel, samen gaan we voor het feest van je dromen. Voor minder gaan we niet. Ons ervaren team staat tot je dienst, zodat jij zorgeloos kan genieten.

Over ons

Of het nu gaat om een groots huwelijksfeest, een besloten verjaardagsdiner of een gezellige babyborrel, samen gaan we voor het feest van je dromen. Voor minder gaan we niet. Ons ervaren team staat tot je dienst, zodat jij zorgeloos kan genieten.

Gastvrouw Mieke zorgt er voor dat alles tot in de puntjes is voorbereid. Van een eerste verkennend gesprek tot de grote dag, ze coördineert elk feest van A tot Z en laat niets aan het toeval over.

Vier je je feest in het Kasteel van Moerkerke, dan kan je rekenen op een totaalbeleving waar je nog jaren met plezier aan terugdenkt…

We bezorgen onze gasten een onvergetelijke ervaring in een authentiek kader.

Gastheer in het kasteel is chef-kok Mattias, die met zijn passie voor koken de heerlijkste gerechten op tafel tovert. Zijn ingrediënten, vers en seizoensgebonden, haalt hij bij lokale leveranciers.

Samen met zijn team gaat hij bij elk feest, groot of klein, voor een menu om duimen en vingers bij af te likken. In de zomermaanden kan hij zijn creativiteit kwijt in de keuken, tijdens de wintermaanden – als het wat rustiger is – haalt hij zijn schilderstalenten boven.

 • 1968

  Feesten in Kasteel van Moerkerke

  De familie Van den Broeck start met de uitbating van het Kasteel van Moerkerke als locatie voor elk feest.
  Ontdek onze feesten
 • 2004

  Een frisse wind

  Mieke en Mattias nemen de zaak over en zorgen voor een frisse wind in het kasteel. De komende jaren worden verschillende zalen gerenoveerd en opgefrist.
  Ontdek onze zalen
 • 2010

  Vernieuwing van de Balzaal

  De Balzaal, de grootste zaal van het kasteel, wordt volledig vernieuwd. De nieuwe bar is de absolute eyecatcher.
  Ontdek de Balzaal
 • 2013 - 2014

  Vernieuwing van de Ridderzaal en de Kapelzaal

  De Ridderzaal en de Kapelzaal worden grondig vernieuwd, met behoud van de authentieke elementen.
  Ontdek onze zalen
 • 2017

  Vernieuwing van het Salon

  Het Salon, de kleinste en gezelligste ruimte in het kasteel, wordt opnieuw ingericht met nieuwe meubels.
  Ontdek het Salon
 • 2019

  Renovatie van de Kasteelzaal en het tuinterras

  De Kasteelzaal wordt grondig gerenoveerd. Als tweede grote project wordt het tuinterras volledig opnieuw aangelegd en met een derde uitgebreid.
  Ontdek de Kasteelzaal

Ik hou ervan om bij elk feest de puntjes op de i te zetten.

Filip, zaalmeester

Als barista en cocktailkenner ben ik gepassioneerd door dranken.

Frederik, zaalmeester

Gasten zijn soms zenuwachtig voor hun feest. Ik breng ze graag tot rust.

Arno, bediening

Zij maken van uw feest een topfeest

Mensen zeggen me vaak dat mijn glimlach aanstekelijk werkt. Ik doe mijn werk gewoon graag.

Marina, bediening

Ik volgde een opleiding tot slager. Vleesgerechten zijn dan ook helemaal mijn ding.

Nick, keuken

Ik neem vooral de hapjes en het dessert voor mijn rekening. Als gediplomeerd kok weet ik hoe belangrijk details kunnen zijn.

Vince, keuken

1. Laat je inspireren

Je bezocht onze website, iemand vertelde je over zijn of haar ervaringen met Kasteel van Moerkerke. Of misschien droomde je altijd al van een feest in een echt kasteel… Contacteer ons voor een afspraak, we maken graag tijd voor een bezoek!

2. Vertel ons je dromen

Of het nu gaat om een familiediner in beperkte kring of een groots huwelijk, elk feest start met een goede voorbereiding. Vertel ons waar jij van droomt en wat wij kunnen doen om dat waar te maken. We gaan met plezier voor je aan de slag.

3. Voorstel op maat

Al je wensen gieten we in een transparant en gedetailleerd voorstel, zodat je perfect weet wat de mogelijkheden zijn. We passen alles aan tot jij er helemaal tevreden mee bent. Na je akkoord kan je alvast beginnen dromen van jouw feest…

4. Creating memories

Het is zover: Kasteel van Moerkerke is voor één dag het decor voor jouw feest. Ons team weet wat haar te doen staat en zorgt ervoor dat jij na afloop naar huis gaat met de mooiste herinneringen. Het enige wat jij hoeft te doen, is ontspannen en genieten…

Eens samenzitten? Contacteer ons
Contacteer ons